Home » Commissies » Leden

Leden

sv DIOS is een gezellige en bloeiende vereniging. Ons vlaggenschip DIOS 1 speelt in de 3e klasse. De DIOS jeugdselectieteams spelen op divisie niveau en de breedteteams op alle niveaus daaronder. Op het prachtige Jan Schrama complex hebben we de beschikking over 3 kunstgrasvelden en een soccer court (allemaal met licht) en een hele gezellige kantine. We zijn niet voor niks de op-een-na-grootste voetbalclub van de Haarlemmermeer!

Jeugd
Vanaf 4 jaar kan er bij sv DIOS gevoetbald worden. Onze trapturfjes (de 4 en 5 jarige spelertjes) voetballen op zaterdagmorgen op het Jan Schrama complex. De O7 spelers spelen regionaal in de Linnaeushof competitie en vanaf de O8 wordt er in de reguliere KNVB competitie gespeeld. Vanaf de O7 kunnen alle teams bij DIOS twee keer per week trainen.

Leergeld Haarlemmermeer
Voor mensen die in de Haarlemmermeer wonen en de contributie lastig kunnen betalen is er wellicht hulp mogelijk. Hiervoor is het volgende nodig:

 1. Vraag het Kindpakket aan bij de gemeente.
 2. Als het Kindpakket toegekend is, vraag dan ondersteuning aan voor de contributiebetaling bij stichting leergeld.

Als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van het Kindpakket of je aanvraag bij Leergeld kun je terecht bij familie of vrienden of bij pluspunt van Meerwaarde.

Senioren
Heb je interesse om bij sv DIOS te voetballen?? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende trainingsavond op donderdagavond van 20.30 – 22.00 uur. Wil je liever van tevoren informatie ontvangen stuur dan een bericht. Voor senioren bestaat naast het reguliere lidmaatschap de mogelijkheid tot een zgn. “half lidmaatschap”. Dit betekent dat je gedurende het seizoen mee kan doen met de trainingen, en eventueel incidenteel (maximaal 2 keer) een wedstrijd mee kan spelen. Als het half lidmaatschap gewenst is dit graag aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier. (wanneer tijdens het seizoen meer dan 2 wedstrijden worden gespeeld dient voor dat seizoen de reguliere contributie voor senior lid veldvoetbal te worden voldaan).
Bij sv DIOS wordt ook 7×7 voetbal gespeeld. Naast de doordeweekse training op zondag onderling lekker 7×7 voetballen.

G-voetbal
sv DIOS heeft sinds 2013 een enthousiaste G-voetbal afdeling met zowel jeugd als senioren leden. Dit seizoen hebben we een team dat in de KNVB G-competitie speelt en een team dat bij DIOS op het complex speelt.

Vrijwilligers
Vrijwilligers (leiders, trainers, commissieleden, scheidsrechters e.d.) worden door ons opgenomen in onze administratie. U kunt zich ook aanmelden via de button “Lid worden”. Graag de keuze “niet spelend lid” aanvinken.

Contributie reglement
Aan het lidmaatschap bij sv DIOS zijn, naast het voetbalplezier dat we samen hebben, uiteraard ook wat regels verbonden. Voor de contributie hebben we een contributie reglement. Als lid word je geacht hiermee bekend te zijn. Lees het daarom goed door.

contributie tarieven 2023-2024

CATEGORIELEEFTIJD
op 1 januari v/h seizoensjaar
CONTRIBUTIE
Trapturfjes4 en 5 jaar€ 54
O76 jaar€ 54
O8 & O97 en 8 jaar€ 151
O10 & O119 en 10 jaar€ 163
O12 & O1311 en 12 jaar€ 168
O14 & O1513 en 14 jaar€ 178
O16 & O1715 en 16 jaar€ 191
O18 & O1917 en 18 jaar€ 196
G voetbal€ 166
Senioren veldSenioren€ 250
Zaal voetbalSenioren€ 222
Zaal/veld voetbal combiSenioren€ 369
7 X 7Senioren€ 154
Half lidmaatschapSenioren€ 125
Niet spelend lid€ 82
Donateurs€ 24
steunende leden€ 35
De contributie bedragen worden voorafgaand aan een nieuw seizoen geïndexeerd conform CBS prijsindex

lid worden

Als je lid wil worden van sv DIOS meld je dan aan via de button “Lid worden”. Na je aanmelding wordt bij de coördinator van de leeftijdsgroep nagevraagd of er plek is waarna de inschrijving verder verwerkt wordt. Hierover krijg je bericht van ledenadministratie. Als je vragen hebt over de inschrijving kun je hier uiteraard ook terecht.

Opzeggen/wijzigen

Het lidmaatschap wordt altijd aangegaan voor de duur van een seizoen. Het seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Opzeggen van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 1 juni en kan alleen via het formulier op de website (zie onder).

Een lidmaatschap dat op 1 juni niet is beëindigd wordt automatisch met een seizoen verlengd. Bij beëindiging van het lidmaatschap na 1 juni bestaat er geen recht op restitutie van de contributie voor het nieuwe seizoen.

!! Opzeggen bij de leider, trainer, aanvoerder of bij de kantinemensen wordt niet als officiële opzegging geaccepteerd !!

contact formulieren

STUUR DE LEDENADMINISTRATIE EEN BERICHT

  CONTACTGEGEVENS LID DOORGEVEN

   Wil je actuele gegevens van een lid en/of ouder/verzorger van doorgeven aan de ledenadministratie? gebruik dan onderstaand formulier.

   Gegevens lid

   Gegevens ouders/verzorgers van

   LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

    Opzegging lid

    Reden opzegging

    delen