DIOS en AVG

Het is je wellicht niet ontgaan dat wij namens DIOS meer naar voren treden op de social media kanalen en onze website.

Wij willen dit seizoen nog professioneler worden met o.a. team foto’s en meerdere filmpjes om trainingen, teams en evenementen te belichten.

Wij begrijpen dat Privacy en Persoonsgegevens (onderdeel van de AVG) steeds belangrijker worden voor iedereen en uiteraard volgt DIOS dit op.

Het is echter het geval dat wij ‘officieel’ van ieder lid (ouder/verzorger indien lid minderjarig is) een getekende bevestiging moeten hebben en archiveren dat wij mogen filmen en fotograferen.

Dit is voor een club als DIOS met +1000 leden die draait op vrijwilligers helaas onmogelijk. Toch willen wij de leden de gelegenheid bieden om aan te geven dat zij niet gefilmd of gefotografeerd willen worden.

Tijdens het filmen houden wij hier zo veel mogelijk rekening mee, maar betekent dat ook dat je niet op je teamfoto staat.

De beeldmaterialen worden verzameld en gebruikt voor sv DIOS club doeleinden en geplaatst op onze website en social media kanalen.

Bij geen verdere reactie op dit nieuwsbericht gaan wij ervan uit dat wij toestemming hebben ontvangen om te mogen filmen en fotograferen.

Belangrijk: Er wordt van tevoren ook om toestemming gevraagd tijdens het foto en filmmoment.

delen