even voorstellen..

de trainers voor de O19 selectie volgend seizoen!

Volgend seizoen heeft de KNVB de O18-1 selectie (A categorie) eruit gehaald. Dat betekent dat we komend seizoen een O19 Selectie kennen, bestaand uit de spelers van de huidige O18-1 en O17-1 Za, aangevuld met andere talentvolle spelers (aangezien een aantal spelers volgend seizoen zullen stoppen). Zoals eenieder inmiddels wel weet, zal de O19-1 volgend seizoen op Divisie niveau gaan spelen, en de O19-2 op Hoofdklasse niveau. Daarmee spelen beide teams op het hoogste niveau binnen sv DIOS, waardoor de spelers op een prima manier worden voorbereid voor doorstroming richting de Senioren Selectie van DIOS.

Met gepaste trots kunnen we nu delen dat René van Heijningen de O19-1 onder zijn hoede zal krijgen en Edwin Haggerty de O19-2. René is natuurlijk een alom bekende trainer/coach binnen DIOS, en Edwin Haggerty is afkomstig van DSOV, waar hij vele jeugdselectieteams onder zijn hoede heeft gehad. Wij zijn als club erg tevreden met het feit dat René en Edwin deze talentvolle groep volgend seizoen onder hun ervaren hoede gaan nemen.

Hoe hun aanpak eruit gaat zien, hebben de trainers al uit de doeken gedaan aan alle betrokken spelers, tijdens hun persoonlijke presentatie.

De komende periode zullen René en Edwin nog enkele trainingen en oefenwedstrijden organiseren, waarna iedereen gaat genieten van de zomerstop.

Wij wensen de technische staf en de spelers van beide teams een fijn seizoen toe!

Met sportieve groet,

Namens Technisch Hart

Arno Zondag

delen

Geef een reactie