Ga je mee zwemmen ?

Hé maatje,

De voorgaande jaren gingen we op een zaterdagmiddag in maart zwemmen in het zwembad in Aalsmeer. Op zaterdagmiddag is het zwembad steeds bezet voor allerlei feestjes en daarom wijken wij dit jaar uit.

Dit jaar organiseren wij dit op vrijdag 19 april a.s. en dan kunnen we lekker zwemmen van 18.00 – 19.30 uur.

We vertrekken die vrijdag om 17.30 uur vanaf de parkeerplaats bij DIOS – het Jan Schrama complex.
We zwemmen van 18.00 uur tot 19.30 uur in zwembad “de Waterlelie” in Aalsmeer. We zijn dan rond 20.15 uur weer terug op de parkeerplaats van DIOS. Het zwemmen is bestemd voor alle spelers uit JO13,JO12,JO11,JO10,JO9, JO8, JO7 LIN teams en alle meisjes van dezelfde leeftijdscategorieën, alsmede de Trapturfjes.

Als je geen zwemdiploma hebt, kun je toch gerust meegaan, aangezien er ook voor de niet-zwemmers voldoende ondiep water is om je uitstekend te vermaken. Om er zeker van te zijn, dat er geen onnodige ongelukken met deze kinderen zullen gebeuren, willen we, dat met kinderen, die GEEN zwemdiploma bezitten één van de ouders meegaat, die uiteraard wel kan zwemmen. (Zie regels van het zwembad hieronder)

De ouders, die de moeite nemen om ons naar het zwembad te brengen, mogen broertjes of zusjes van de speler gerust meenemen, ook als ze geen lid van DIOS zijn, Uiteraard wel met zwemdiploma of onder toezicht van de ouder.

Geef je op bij de leider van het jouw team of voor de ouders team, waarin je kind speelt. Dit a.u.b. voor 5 april a.s.

Wilt u a.u.b ook aangeven of u kunt rijden, want zonder vervoer kan het uiteraard niet en als u kunt rijden, wilt u dan a.u.b. vertrekken van de parkeerplaats bij het DIOS complex zodat er misschien nog een speler mee kan rijden.

We gaan er vanuit, dat er veel animo is. VEEL PLEZIER!

Ja, ik ga mee. Mijn naam is:……………………………………….
O Mijn vader/moeder/verzorger rijdt mee en kan …… personen mee nemen. en gaat als begeleider mee ja/nee
O Broertje/zusje gaan ook mee …………….personen
O Nee, helaas ga ik niet mee !

REGELS VAN HET ZWEMBAD.
• Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen zwemmen met drijfmiddelen (vleugels/Easy Swim-pakje) en onder begeleiding van een zwemvaardige volwassene in het water.
• Verzamel buiten bij de entree van het zwembad. De toezichthouder haalt jullie 5 minuten voor aanvang op en loopt met jullie mee naar de kleedruimtes.
• Zorg ervoor dat alle kinderen een tas meenemen. Het is prettig als de kinderen alvast hun zwemkleding thuis aandoen onder de gewone kleding. Omkleden kan in de kleedruimtes en de douches zijn open.
• Er moet minstens één volwassen begeleider van DIOS in het zwembad aanwezig zijn. Deze begeleider hoeft geen zwemkleding aan. Neem slippers mee of loop op blote voeten.
• In het zwembad mag niet gegeten of gedronken worden. Mag wel in de ruimte bij de entree.

delen