Interview Speelster van de week

SPEELSTER VAN DE WEEK DIOS 1 – PVC 1

INTERVIEW:
NAAM: Adara van der Kruijf
LEEFTIJD: 9 jaar
HEB JE BROERTJES OF ZUSJES? Ja, een broer Aidan.
VINDEN JE VADER EN MOEDER VOETBAL LEUK? Ja, allebei vinden ze het leuk. Mijn vader heeft in Columbia gevoetbald. Niet in Nederland maar hij gaat wel altijd bij mijn wedstrijden kijken.
OP WELKE SCHOOL ZIT JE? IN WELKE GROEP? BIJ WELKE LEERKRACHT?
School ‘t Joppe; leerkrachten meester Max en juf Wietske. In groep 6.
WELKE LES IS HET LEUKST? Gym en IPC. IPC is computerles.
HOE LANG VOETBAL JE EN ALTIJD BIJ DIOS? Ik voetbal al anderhalf jaar en altijd bij DIOS.
POSITIE IN HET TEAM? Ik sta linksvoor, maar schiet rechts. Dan kom ik van links naar binnen en kan ik met rechts op doel schieten.
BESTE WEDSTRIJD? Dat weet ik niet.
ANDERE HOBBY’S? Ik teken graag en gamen vind ik ook leuk.
WAT IS JE LIEVELINGSETEN? Frietjes.
BESTE VOETBALLER? Mbappe.
JE FAVORIETE CLUB NA DIOS? Barcelona.
WIE ZOU JE WEL EENS EEN DAGJE WILLEN ZIJN? EN WAAROM?
Ronaldo. Hij ziet er goed uit en hij kan heel erg goed voetballen.
WAT WIL JE LATER WORDEN? WAAROM? Profvoetbalster. Bij Ajax. Ik wil nog wel tot mijn 16e in een team met jongens voetballen, want daar leer je meer dan in een meisjesteam en dan hoop ik zo goed te zijn, dat ik bijv. naar Ajax kan.

EINDE.
Adara ik vond het een heel fijn gesprek. Je bent ‘n heel gewoon, aardig meisje, wat niet alleen goed kan voetballen, maar ook op school goed haar best doet en begrijpt, dat voetbal best leuk is, maar andere dingen zoals leren ook belangrijk zijn. Zorg dat je zo gezellig blijft!

Jan Schrama

delen