Johan Gomes aan het woord …

Het nieuwe seizoen wordt voor iedereen, die wat met de selectie van sv Dios te maken heeft, een mooie uitdaging. Waarom ik denk dat het een mooie uitdaging wordt, dat is omdat alle voorwaarden er zijn om er een mooi seizoen van te maken. Goede spelers, veel spelers, brede technische staff, nieuw hoofdveld, Aad, Jan, Frits en zo kan ik nog even doorgaan. Ik hoop te weten door al die jaren dat ik bij sv Dios loop, waarin we kunnen verbeteren om het nog leuker te maken om in de selectie van sv Dios te voetballen. En gelukkig draait het bij sv Dios gelukkig niet alleen om de selectie , maar dat is wel het stukje waar ik me dit jaar mee ga bezig houden. Hoewel de ik vorm al veel genoemd is ben ik enorm blij met de mensen om mij heen waar we het dit seizoen mee ga doen. We hebben dit jaar een hele brede selectie met een aantal versterkingen van buitenaf. De verwachtingen zijn hoog en wij hopen aan die verwachtingen te kunnen voldoen (promoveren). Aan het begin van dit stukje begon ik met iedereen die iets met de selectie van sv Dios te maken heeft. Ik hoop dat die groep “iedereen” in de loop van dit seizoen veel groter wordt. Hier bedoel ik mee dat ik hoop dat er meer mensen langs de lijn komen te staan om de spelers aan te moedigen . We hopen dit te bereiken door de selectie meer betrokkenheid te laten tonen binnen sv Dios en natuurlijk goed voetbal te spelen.

Vandaag spelen we onze eerste oefenwedstrijd om 14.30 uur tegen De Meer. Het is mooi weer dus kom lekker kijken .

Tot aan de zijlijn, met sportieve groet Johan Gomes.

delen