KNVB final league!

zaterdag 8 juni, M017-2: van 14:00 – 17:00u

De competitie voor MO13 t/m MO20 werd dit seizoen gespeeld in vier fasen, waarbij de 4e fase een afsluitend eindtoernooi is: de Final League. Omdat iedere speelster een podium verdiend om te laten zien en doen wat zij kan! Met de Final League bieden KNVB en ING hen dit podium.

Alle teams die in de MO13 t/m MO20 competitie spelen doen mee aan de Final League. Op basis van de ranglijst van de competitie spelen alle teams een toernooi met tegenstanders van vergelijkbaar niveau. Zo beleven alle teams samen een leuke en spannende toernooidag en een sportief hoogtepunt van het seizoen. De Final League beleeft dit jaar haar primeur, maar zal jaarlijks terugkeren.

De toernooien worden zowel landelijk als regionaal gespeeld. Voor de beste teams uit iedere leeftijdscategorie (MO13, MO15, MO17 en MO20) organiseert de KNVB één eindtoernooi. Alle vier de toernooien vinden plaats op één locatie. De overige teams uit deze competities spelen een zo centraal mogelijk toernooi bij een vereniging. MO13, MO15, MO17 en MO20 teams uit de andere competities gaan regionale toernooien spelen die georganiseerd zijn door de verenigingen zelf. 

Dios heeft ook een toernooi georganiseerd en op zaterdag 8 juni, van 14:00 tot en met 17:00 uur spelen de meiden van M017-2 op het Jan Schrama complex hun wedstrijden in deze final league.

Komen jullie ze aanmoedigen?!

delen