Nel Mens, bedankt!

Een dankwoord voor een groot Mens…..
Mevrouw Mens heeft de afgelopen 40 jaar heel veel voor Dios betekend. Ze begon zo’n 40 jaar geleden bij onze mooie club en heeft veel jeugdtaken op zich genomen. Ze zat in het jeugdbestuur, organiseerde toernooien, was leidster van vele teams en organiseerde uitjes. Vroeger was ze heel veel zaterdagen op Dios te vinden.
Wat misschien ook weinigen weten is dat mevrouw Mens zeker 30 jaar de pakketten maakte voor geblesseerden en voor ouders waar een kleine was geboren. Dios is een club die bekend staat om sociale interactie en onderlinge verbondenheid en daarom is de aandacht die besteed wordt aan geblesseerde spelers van grote waarde. Afgelopen week heeft ze deze werkzaamheden overgedragen aan Valentina Huurman en Claudia Blije die dit ‘lief en leed’ nu gaan verzorgen.
Mevrouw Mens is iemand die graag op de achtergrond haar vrijwilligerswerk voor Dios deed en ook nu wil ze niet gehuldigd worden voor haar grote bijdrage van de afgelopen 40 jaar. We konden dit als club echter ook niet geruisloos voorbij laten gaan. Daarom is er vanuit het bestuur van Dios een bos bloemen en een mooie attentie gebracht voor haar ongelofelijke steun.
Beste mevrouw Mens, namens het bestuur nogmaals dank voor uw geweldige bijdrage aan onze club.

delen