Release nieuwe Dios wedstrijdkleding

Update met bestel tips staan bij de nieuwsberichten op onze website.

Deze week is de release van het nieuwe Dios tenue voor de komende seizoenen. Zoals reeds eerder via diverse kanalen gemeld spelen we de komende 6 jaar in het merk Nike dat geleverd zal worden via Voetbalshop.nl. Vanaf 23 mei is de webshop live en kunnen trainingspakken, inloopshirts, presentatiekleding, tassen en andere Dios artikelen worden besteld. Er is voor de trainers ook een aparte trainerslijn met aangepaste kleuren. De wedstrijdartikelen staan ook op de site maar worden pas vanaf 18 juni bestelbaar. De nieuwe leverancier brengt grote voordelen met zich mee voor zowel Dios als club als ook voor de leden. Er is geen voorraadrisico meer voor de club en levertijden worden veel korter. Daarnaast biedt de voetbalshop een zodanig grote collectie dat ook andere artikelen zoals schoenen, scheenbeschermers of keepershandschoenen eenvoudig meebesteld kunnen worden met de Dios kleding.

Omdat iedereen over moet naar de nieuwe kleding zal er ter introductie van het nieuwe tenue een wedstrijdset worden samengesteld met een shirt, broekje en kousen. Ook voor keepers komen er sets beschikbaar. Voor het aanschaffen van deze set kan je vanaf 16 juni door middel van een mailtje naar Peter Damen een persoonlijke kortingscode aanvragen. Geef bij de mail aan of je een set gaat bestellen met een juniormaat, seniormaat of een damesset en of het gaat om een speler of keeper. Met de code die je ontvangt bestel je de wedstrijdset (allemaal zonder rugnummer) tegen een sterk gereduceerd tarief. Deze code is alleen inwisselbaar bij de wedstrijdset en niet op andere artikelen. De code is aan te vragen tot 1 oktober. Op de slotdag van 29 juni zal Voetbalshop met een truck aanwezig zijn en kan het tenue worden gepast. Na het bestellen zal de kleding binnen enkele werkdagen worden bezorgd zodat je helemaal klaar bent voor het komende seizoen.

Met de introductie van het nieuwe tenue zijn er ook weer veel mogelijkheden om een team te sponsoren. De wedstijdshirts voor alle teams van Dios worden geleverd met 6 sponsors op borst rug, linker- en rechtermouw. Dit zijn Opslagdreef, Recycling.nl, FloorInn, FD Logistics, TMA en Voetbalshop.nl. Op het wedstrijdshirt zijn er dan ook geen individuele sponsormogelijkheden meer mogelijk en tevens zullen er ook geen rugnummers worden gedrukt tenzij dit vanwege de speelklasse verplicht is. Dit blijft dus hetzelfde als de afgelopen jaren. Andere opties qua sponsoring zijn echter zeer uitgebreid. Trainingspakken, hoodies, inloopshirts, presentatiekleding of (rug) tassen kunnen allemaal van een sponsorlogo worden voorzien zodat teams er straks weer netjes bij kunnen lopen. Het is daarbij mogelijk om alle soorten Nike kleding te sponsoren die wordt aangeboden in de webshop.

Alle sponsorcontracten van de afgelopen jaren zijn reeds afgelopen of eindigen aan het einde van dit seizoen en dus mag er geen Muta sponsorkleding meer op de wedstrijddagen worden gedragen. Ook trainers mogen hun ontvangen Muta trainingspak of jas op de wedstrijddag niet gebruiken. Tijdens de trainingen mag dat nog wel. Dit is contractueel afgesproken met Voetbalshop.nl en daar zullen wij ons aan moeten houden. Wij zijn nog aan het beoordelen of en hoe wij alle trainers en coaches aan het begin van het seizoen een deel van de nieuwe kleding kunnen verstrekken. Om de uitgave van deze investering te beperken zijn wij nog op zoek naar sponsoren. 

Hebben potentiële sponsors interesse in het sponsoren van een team, kunnen de mogelijkheden hiervoor worden besproken met Peter Damen of René Veltman. Zij maken graag een afspraak met u.

Houd de website in de gaten voor verdere updates met betrekking tot de kleding.

Met sportieve groet,

Bestuur sv Dios

delen