Speelster van de week: Indy Meeuwissen

INTERVIEW SPEELSTER VAN DE WEEK

NAAM: Indy Meeuwissen

LEEFTIJD: 10 jaar

HEB JE BROERTJES OF ZUSJES? Ja, 2 broers, Ryan en Jayden.

VINDEN JE VADER EN MOEDER VOETBAL LEUK?  Ja, mijn vader is trainer/leider van mijn team. Mijn moeder doet allerlei dingen bij DIOS. Thuis kijken we veel naar voetbal op TV, vooral de Ajax vrouwen. Daar ben ik ook geweest om een wedstrijd in het echt te zien in de Arena.

OP WELKE SCHOOL, IN WELKE GROEP EN BIJ WELKE LEERKRACHT ZIT JE? Ik zit op Opmaat, in groep 7 bij juf Leonie en meester Michel.

WELKE LES IS HET LEUKST? Gym.

HOE LANG VOETBAL JE AL BIJ DIOS?  4,5 jaar. Ik heb altijd bij DIOS gespeeld.

OP WELKE POSITIE SPEEL JE IN HET TEAM? Spits

WAT WAS VOLGENS JOU JE BESTE WEDSTRIJD? Dat was een thuiswedstrijd tegen RKDES die we met 9-2 wonnen.

WELKE ANDERE HOBBY’S HEB JE NAAST HET VOETBAL? Volleybal en dansen.

WAT IS JE LIEVELINGSETEN? Patates.

WAT VIND JIJ DE BESTE VOETBALLER OF VOETBALSTER? Lieke Martens.

JE FAVORIETE CLUB BUITEN DIOS? Ajax

WIE ZOU JIJ WEL EENS 1 DAGJE WILLEN ZIJN? WAAROM? Lieke Martens. Ik zou graag net zo goed kunnen voetballen.

WAT WIL JE LATER WORDEN EN WAAROM?  Voetbalster. Bij Ajax. Ik voetbal heel leuk en Ajax is mijn favoriete club.

JE VADER IS LEIDER/TRAINER VAN JE TEAM. HOE VIND JE DAT? Leuk, want dan weet ik van tevoren wat we met trainen gaan doen.

 Indy, ik vond het heel plezierig om met je te praten. Je weet steeds meteen je antwoord. Bovendien weet ik, dat je heel sportief en goed speelt en dus hoop ik, dat je nog heel lang met veel plezier blijft voetballen.

 Jan Schrama

delen