Sta jij op het veld tijdens AZ – Ajax op zondag 25 februari?!

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar oud? Dan kan zondag 25 februari weleens jouw dag worden! Wie weet sta jij dan op het veld bij AZ – Ajax in het AFAS Stadion. Onze sponsor CTS GROUP geeft twee plekken ter beschikking aan spelers/ speelsters van sv DIOS!
Check onderstaande actie en zet in je agenda alvast een cirkel om deze zondag 25 februari!

Speciaal voor spelers/speelsters van sv DIOS
CTS GROUP biedt op zondag 25 februari twee kinderen (van 8 t/m 14 jaar) de exclusieve mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd het middencirkeldoek vast te houden. Voor de wedstrijd zal hun eigen CTS GROUP ‘centre circle’ op de middenstip worden getoond. Deze twee spelers/ speelsters hebben de mogelijkheid om op deze unieke plaats in het stadion te staan. En dat tijdens niet zomaar een wedstrijd, namelijk bij AZ tegen Ajax in het AFAS Stadion!

Twee plekken
Naast het dragen van de officiële centre circle, krijg je als speler/speelster in totaal twee plekken (kind + één ouder/ verzorger) in het stadion toegewezen. Zo kijken jullie op je gemak de gehele wedstrijd tijdens deze kraker. Houd er rekening mee dat de wedstijd om 16:45 uur begint en dat je om 16:00 uur aanwezig moet zijn bij het AFAS Stadion in Alkmaar. Voor parkeertickets wordt gezorgd.

Inschrijven
Ben jij in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar? Vul je gegevens in en doe de quiz! Zo maak je kans om op deze dag aanwezig te zijn. Om thuis teleurgestelde gezichten te voorkomen, check je op voorhand eerst goed de actievoorwaarden. De plek is pas toegewezen als je vanuit CTS GROUP hiervan bevestiging hebt ontvangen dat jij gewonnen hebt. Alleen inschrijven en meedoen aan de quiz garandeert dus nog geen toegewezen plek!

Sponsor van sv DIOS
De logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep is al een lange tijd aan sv DIOS verbonden. Medewerkers omschrijven CTS GROUP als een toegankelijk familiebedrijf met korte lijnen, leuke uitjes en gezamenlijke activiteiten. Bij CTS GROUP kun je dan ook rekenen op een gezellig, sociaal team. Iedereen zet zich in voor de zaak, de klant, én elkaar.
Dat CTS GROUP focus heeft op sport, talent en ontwikkeling blijk ook uit het feit dat zij Academy Partner zijn van de AZ Jeugdopleiding en veelbelovende jonge sporters ondersteunen in hun weg naar de top, middels het topsportprogramma CTS GROUP Young Talents.

Instroom voor jongeren
Daarnaast hebben ze hun eigen Talent Plan in huis waarmee zij een soort jeugdopleiding begonnen waarmee ze intern de uitstroom aan de bovenkant willen opvangen met nieuwe jonge mensen aan de onderkant. Deze ‘Talent Planner’ loopt gedurende twee jaar op verschillende afdelingen mee en wordt dan uiteindelijk geplaatst op de afdeling waar hij/ zij het beste tot zijn/ haar recht komt.


Actievoorwaarden Centre Circle-actie CTS GROUP
* de actie geldt voor spelers/speelsters van sv DIOS van 8 t/m 14 jaar.
** je kunt jezelf maximaal één keer inschrijven.
*** gezien de beschikbare plekken vindt er een loting plaats. Er wordt geloot onder de spelers/ speelsters die alle quizvragen goed beantwoord heeft.
**** meedoen kan t/m vrijdag 9 februari 2024. Op maandag 12 februari 2024 worden de winnaars bekend gemaakt en per e-mail op de hoogte gebracht.

delen