Team van de week DIOS 1 – ROAC 1

Op 3 december moest DIOS 1 een competitiewedstrijd spelen tegen ROAC 1 uit Rijpwetering. DIOS JO11-3 was eigenlijk het team van de week. Helaas lukte dat niet en toen heeft Johan Gomes op de training van de Gomes Football Players aan spelers uit de O9 gevraagd of zij op zondag het team van de week wilden zijn. 5 Spelers hebben zich aangemeld, 3 uit DIOS JO9-1 en 2 spelers uit O9-2. De O9-1 spelers waren: Bart Vork; Soefjen El Toussoufi en Bradley Teeuwen. Van de O9-2 waren er: Ruben Eikemeij en Lasse van der Meij. Nadat de spelers van het team van de week samen met de spelers van de beide eerste elftallen het veld op waren gelopen uiteraard begeleid met muziek mochten alle 5 spelers van DIOS JO9-1 en 2 tegelijk met een bal tussen de spelers van ROAC doordribbelen en daarna met een schot op doel bij de grote keeper van ROAC te scoren. Vier van de vijf spelers scoorden.
De leiders van DIOS JO9-1 zijn Michel Belt, Martijn Jansen en Andries Vork. Bij DIOS JO9-2 hebben de leiding Mariëlle van der Hulst en Remco van der Meij. De topscorer van de 5 spelers tijdens de gewone wedstrijden is Bart. DIOS JO9-1 wint heel regelmatig haar wedstrijden, speelt soms gelijk en verliest bijna niet. Het zijn 2 teams met heel leuke, aardige spelers. Dat kan ook bijna niet anders, want de medewerking van de ouders is heel groot bij het vervoer en andere taken. In DIOS JO9-2 speelt het enige meisje van de 2 teams en dat is Loralie van der Zijden.
In de rust van de wedstrijd van beide eerste elftallen gingen de spelertjes strafschoppen nemen op een keepende wisselspeler van DIOS 1; n.l. Dario. Er werd super goed geschoten met het volgende resultaat. In het kwartier wat de rust meestal duurt heeft iedere speler 20 keer een schot op doel gelost. Dat leverde de volgende scores op:
1. Lasse.         17 keer gescoord
2.Soefjen.      16 keer gescoord
3.Bart.            15 keer gescoord
4.Bradley en Ruben 13 keer gescoord.

Het was heel gezellig. De jongens waren heel gezellig en goed bezig. Johan bedankt, dat je dit zo keurig geregeld hebt. Andries bedankt voor het begeleiden van de spelers en Dario bedankt voor het spontaan beschikbaar stellen als keeper. Daarnaast zijn er een paar foto’s met Calvin Stengs erop. Calvin heeft als heel klein spelertje bij DIOS gespeeld en heeft toen echt wel een goede band opgebouwd met Johan Gomes, vandaar dat hij af en toe een bezoek brengt aan de voetbalschhool


Afgelopen Zondag was het team van de week:   DIOS JO10-1 het verslag hiervan volgt.

delen