Team van de week DIOS Jo10-1

Van  DIOS JO10-1 waren afgelopen zondag de volgende spelers aanwezig. Lars Huijts, Aram Jawad, Ahmad Khalil, Lucas Rijnders, Thomas Rijnders, Quinn Spijker, Noah van der Zijden.

Beide leiders/trainers waren er ook bij en dat zijn: Marc Rijnders en Bashir Jawad.

DIOS JO10-1 is een heel plezierige groep. Ze gaan heel erg goed met elkaar om en zijn daardoor een fijne groep voor de trainers om mee te werken. Je merkt dat natuurlijk ook aan de manier waarop er op zaterdag gevoetbald wordt, want in de tweede fase hebben ze alleen maar gewonnen of gelijkgespeeld. Toevallig speelden ze zaterdag 9 december een uitwedstrijd tegen Alliance en die wedstrijd werd helaas met 6-0 verloren.  Als ze een uitwedstrijd spelen vertrekken ze altijd bij Jumping XL en het vervoer naar uitwedstrijden is altijd makkelijk te regelen, want de ouders zijn heel enthousiast en willen graag mee. De spelertjes van DIOS JO10-1 zijn volgens de trainers getalenteerd en spelen stuk voor stuk heel graag bij DIOS. De topscorer van het team is Aram. Hij schiet heel hard en heeft zoals we dat zeggen een neusje voor de goal. Als je de voorsprong niet kunt verdedigen, kun je vrij makkelijk je voorsprong kwijt raken en dus heb je ook goede verdedigers nodig. Nou die zijn er ook, want Noah en Quinn zijn samen net een soort Chinese Muur en houden heel veel tegen. Als het team een strafschop krijgt, is de strafschopnemer Ahmad. Er zijn 2 spelers die de keepers handschoenen aantrekken, dat zijn Lucas en Lars.

Een bijzonderheid in dit team is dat er 3 personen zijn die dezelfde achternaam hebben, n.l. Rijnders. Eerst natuurlijk leider/trainer Marc Rijnders.  Daarnaast de spelers Thomas en Lucas Rijnders. Marc is de vader van Thomas en Lucas.  Dit klinkt allemaal nog heel normaal, het wordt pas ingewikkelder als je net als Bashir de andere leider/trainer bent.  Thomas en Lucas zijn een tweeling  en ze lijken zo erg op elkaar, dat Bashir ze zonder hulpmiddel onmogelijk uit elkaar kan houden. Wat is nou de truc, het hulpmiddel van Bashir? Welnu Lucas speelt op gele voetbalschoenen en Thomas op zwarte. Al met al een heel interessant team.

Na alle plichtplegingen horend bij het team van de week zijn  er in de pauze van de wedstrijd DIOS 1 – APWC 1 door alle aanwezige  spelers van DIOS JO10-1 strafschoppen genomen.  De keeper tijdens dit evenement was Kimi van Rees, de keeper van DIOS JO17-1. Die heeft in deze strafschoppen serie volop de gelegenheid  gekregen zijn grote talenten te tonen, want hij heeft heel veel schoten schitterend gestopt, maar de talentjes van DIOS JO10-1 schoten zo goed, dat ondanks het knappe keeperswerk van Kimi toch nog heel veel doelpunten vielen.

Het schieten had het volgende resultaat:

Lars Huijts       scoorde             4            keer
Aram Jawad    scoorde            5            keer
Ahmad Khalil scoorde            10         keer
Lucas Rijnders scoorde           8            keer
Thomas Rijnders scoorde     8            keer
Quinn Spijker   scoorde           5            keer
Noah van der Zijden scoorde 10       keer.
De totale score van het team is geworden 50 keer  gescoord.             

Het eerste team, dat meegedaan heeft aan de strafschoppen wedstrijd was DIOS JO11-1 en zij slaagden erin om in 15 minuten tijd in totaal 33 keer te scoren. Prachtig resultaat dus voor DIOS JO10-1!!!!  

delen