Team van de Week J10-3 en 10-2

3 MAART DIOS1 – AFC QUICK 1890 1

Iedere keer is een team van de week een aparte ervaring. Helaas waren er van DIOS JO10-2 maar 2 spelers maar daarbij was de begeleiding van het team compleet, t.w. Melissa Jansen en Niels Christiaanse . De 2 spelers van DIOS JO10-2 waren Rayan van den Bogaart en Mason Christiaanse en zij hebben steeds meegedaan alsof ze in DIOS JO10-3 spelen. Bijzonder deze keer is ook, dat DIOS JO1-3 ook 2 leiders heeft, t.w. Rolf Kulk en Björn Schijffers. Rolf kon helaas niet aanwezig zijn, maar Björn is een type, dat naast leider/trainer moeiteloos andere activiteiten oppakt en zo was hij tijdens de wedstrijd volop aan het filmen en had geregeld dat er ook nog volop foto’s genomen werden. Het traditionele Sinterklaas filmpje waarop de unieke ontvangst van Sinterklaas bij DIOS gefilmd wordt, is een product van Björn. Die ontvangst van Sinterklaas is super uniek, want waar ter wereld zal Sinterklaas zich over de voetbalvelden begeven, gezeten in een golfkarretje?

Daarnaast was er deze week zoals altijd een speler van de week. Deze speler van de DIOS JO10-3 is ook een unieke speler. En wel is Tim Bokhorst een unieke speler omdat hij een heel eigen mening heeft en daarbij nog heel goed kan uitleggen waarom hij het vindt. Dus het unieke in hem is dat hij op 9 jarige leeftijd absoluut geen meeloper is en nu al op een heel eigen positieve manier in het leven staat. Op de vraag wat Tim later wil worden, waarop bijna alle spelers antwoorden: Profvoetballer, zei Tim: Speler van PSV. Als je dan aan hem vraagt: En wie zou jij graag één dag willen zijn, antwoordde Tim: Peter Bosz. Dan vraag je natuurlijk: Tim, waarom Peter Bosz? Dan komt er een heel verrassend antwoord en zegt Tim: Omdat ik dan de opstelling van PSV in de wedstrijd tegen Feyenoord kan maken. Tim vindt n.l. dat de opstelling van Peter Bosz niet altijd goed is. Hij was het bijv. helemaal niet eens met de opstelling van PSV in de wedstrijd tegen Arsenal.
Maar er waren nog andere spelers van DIOS JO10-3. Aanwezig waren ook: Feilim Kelly, Jakub Rafalko, Sem Schijffers, Ludrich Steijn, Mikai Tol, Clyde van Vonderen, Colin van Vonderen. Zij werden aangevuld met 2 spelers van DIOS JO10-2, t.w. Rayan van den Bogaart en Mason Christiaanse. Tijdens de wedstrijden is Tim of Sem de aanvoerder van het team. Ze scoren veel en de topscorers zijn: Jakub, Colin, Sem en Tim. Een bijzonderheid is ook, dat Clyde en Colin tweelingbroers zijn, maar volgens mij niet echt veel op elkaar lijken. De één is sowieso groter dan de andere. DIOS 10-3 is een team dat regelmatig wint. Vooral de laatste weken zijn ze geweldig op dreef. Vorige week wonnen ze met 9-0 van Hillegom en de laatste zaterdag werd Aalsmeer met 22-2 verslagen. De medewerking van de ouders wat betreft het vervoer is prima, het probleem voor de begeleiding, dat helaas toch met ouders te maken heeft is, is het doen van vrijwilligerstaken door de ouders. Een verbeterpunt dus! Het team heeft 2 keepers Mikai en Florian. Het is wel duidelijk. Ze hebben bijna geen keeper nodig. In het team spelen geen meisjes en het is een echt vriendenteam.

In de pauze van de wedstrijd van DIOS 1 gaan de spelers van DIOS JO10-2 en 3 strafschoppen nemen. Er was geen reserve keeper bij DIOS en dus moest er een oplossing gevonden worden. Die kwam er, want uit DIOS JO18-1 (zon) was Dayn Rehorst bereid om te keepen. Hij keepte goed en daarom was het best knap als je kon scoren. Dat ging als volgt:
Tim Bokhorst 3 keer gescoord
Feilim Kelly 0 keer gescoord
Jakub Rafalho 4 keer gescoord
Sem Schijffers 2 keer gescoord
Ludrich Steyn 3 keer gescoord
Mikai Tol 1 keer gescoord
Clyde van Vonderen 1 keer gescoord
Colin van Vonderen 1 keer gescoord
Rayan van den Bogaart 3 keer gescoord
Mason Christiaanse 1 keer gescoord.
Deze 10 spelers hebben ieder 6 keer geschoten. In totaal zijn dat 60 schoten. Er is door alle spelers bij elkaar 19 keer gescoord, dat betekent dat het 41 keer mis ging.
Er zijn tot nu toe 2 teams geweest.
DIOS JO11-1 heeft in totaal 33 keer gescoord
DIOS JO10-1 heeft in totaal 50 keer gescoord.
Daar komt bij DIOS JO10-2 en JO10-3 hebben in totaal 19 keer gescoord.
Natuurlijk heeft het aantal gescoorde strafschoppen te maken met de vorm van de keeper. Vandaar gaat tot slot onze grote dank uit naar DAYN REHORST, die ons keepersprobleem zo fantastisch oploste. Jongens bedankt weer voor deze mooie zondag.


delen