Welkom op de nieuwe website

Terwijl de zomerstop gestart was en de meeste van jullie lekker vakantie hadden , hebben wij niet stil gezeten. Integendeel. We hebben keihard gewerkt aan een nieuwe website en vandaag wordt die gelanceerd. Welkom namens het hele bestuur.
Mooi! Een nieuwe website. Maar wat verandert er?
Onze oude website was al wat jaren oud en in de tussentijd is er een hoop veranderd, zowel in de online wereld als binnen onze vereniging. Het was dus tijd voor een nieuwe website!
Op deze website vind je straks niet alleen meer verhalen en meer foto’s, maar ook diverse video’s en meer interactie. Zo sluit onze nieuwe website nog beter aan en zijn wij klaar voor de toekomst.

De grootste veranderingen op een rijtje

  • Nieuwe uitstraling. Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen, die volledig aansluit bij onze huisstijl. Afbeeldingen en video’s spelen hierbij een belangrijke rol
  • Nieuw menu. Het nieuwe menu geeft in één oogopslag de belangrijkste onderdelen van de website weer
  • Meer contactmogelijkheden. Interactie vinden wij enorm belangrijk. Onze leden en bezoekers van de website kunnen daarom vanaf nu via verschillende kanalen contact met ons opnemen: via e-mail, maar bijvoorbeeld ook via diverse formulieren. En uiteraard via onze social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.

We blijven doorontwikkelen
Een website is natuurlijk nooit af. De “TEAM” pagina’s zijn (nog) niet helemaal gevuld, zo staan er ook oude spelersfoto op, die automatisch via sportlink worden geüpload. Binnen de Communicatie commissie zijn wij druk aan het overleggen hoe wij nog een aantal van die pagina’s het beste kunnen aanpakken. We hebben een aantal nieuwe vrijwilligers binnen deze commissie die nieuwe foto’s en video’s gaan maken.
De komende tijd zullen we ook steeds meer functionaliteiten voor de website ontwikkelen.

Wij hopen dat jullie met veel plezier de nieuwe website gaan gebruiken.

delen