Home » Onze partners » Sponsor worden

Sponsor worden

Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse manieren kan sv DIOS hiermee uw bedrijf bij een groot ledenbestand en een nog grotere achterban onder de aandacht brengen. De doelgroep is feitelijk nog groter aangezien sv DIOS hoofdzakelijk regionaal voetbal speelt en hierdoor vele bezoekers uit de omliggende dorpen en steden ontvangt.

De verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek zijn hieronder beschreven.

SPONSOR PAKKETTERMIJNTARIEFJAARLIJKSSTARTUP TOTAAL
Steunpilaar kantine2€ 100€ 45€ 145
Reclamebord hoofdveld3€ 195€ 200€ 795
Website brand1€ 75€ 75
Club sponsor
Team sponsor
Team kleding sponsor
tarieven zijn exclusief btw

Termijn* – aantal jaren

Teamkleding sponsor dios 1 en 2

Door de hoofdsponsor van DIOS zijn de sponsormogelijkheden voor de selectie qua shirts ingevuld. De hoofdsponsor heeft zich namelijk niet alleen aan DIOS als vereniging verbonden maar tevens aan de genoemde selectie elftallen. De naam en/of logo van de hoofdsponsor wordt prominent op de voorzijde van de wedstrijdshirts afgebeeld. Verder krijgt de hoofdsponsor van DIOS reclameborden en vlaggen langs het hoofdveld van DIOS.

teamkleding sponsor overige teams

Ook aan de andere teams van DIOS wordt de mogelijkheid geboden om sponsors aan zich te binden. Zoals aangegeven kan dit echter niet door middel van shirtreclame maar DIOS biedt sponsors wel de mogelijkheid om hun naam op een andere manier team te verbinden. Zo is dit mogelijk op de Presentatie pakken, Softshell Jacks, Trainingspakken, tas of polo’s.

De aanschaf van de genoemde kledingpakketten maakt onderdeel uit van het sponsorschap en zal, om fiscale redenen, rechtstreeks in het 1ste sponsorjaar door de leverancier aan de sponsor worden gefactureerd.

Buiten de hierboven genoemde uitingen – sponsorpakket bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om een pakket samen te stellen dat nog beter aansluit op de wensen van de sponsor waardoor een sponsoring op maat ontstaat.

Bij een eventuele verandering van het aantal spelers per team zal analoog verrekening plaatsvinden.

Dank voor de interesse in de sponsormogelijkheden bij DIOS. Samen met DIOS streven wij naar een zo’n optimale exposure voor uw bedrijf.

Voor eventuele vragen over genoemde sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

STUUR DE SPONSOR CIE. EEN BERICHT

    MELD JE AAN ALS SPONSOR

      delen